Kookosletut

Kookosletut
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kookosletut

Kookosbanaaniletut ovat makumuistoja Thaimaan matkalta, jossa katukeittiöstä sai ihania banaanitäytteisiä kookoslettuja. Lettu ei kaipaa lisämausteita, kun banaani on täysin kypsä. Jos lisämakeutta kaipaa ja tarjoaa letun esim. (puolitettuna) jälkiruokana, voi päälle valuttaa hieman siirappia tai hunajaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 lettua

4 lettua
2
kananmunaa
2 ½ dl
kookosmaitoa
1 ¼ dl
vehnäjauhoja
2 rkl (28 g)
sokeria

Täyte

1 iso (yht. 200 g kuorittuna)
banaania

Paistamiseen

Ohje

  1. Viipaloi banaani.
  2. Vatkaa lettutaikinan ainekset kulhossa.
  3. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla.
  4. Mittaa 1 dl taikinaa paistinpannulle. Kääntele pannua hieman, että taikina hieman leviää (käytä esim. Ø 20 cm:n lettupannua). Paista keskilämmöllä.
  5. Kun lettu on lähes hyytynyt, levitä banaaniviipaleet puolikkaan letun päälle. Taita lettu kaksinkerroin ja tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›