Kookosletut

Kookosletut

Kookosbanaaniletut ovat makumuistoja Thaimaan matkalta, jossa katukeittiöstä sai ihania banaanitäytteisiä kookoslettuja. Lettu ei kaipaa lisämausteita, kun banaani on täysin kypsä. Jos lisämakeutta kaipaa ja tarjoaa letun esim. (puolitettuna) jälkiruokana, voi päälle valuttaa hieman siirappia tai hunajaa.

15 min
helppo
215 kcal / 100g
6
3

Ainekset4 lettua

4 lettua
2
kananmunaa
2 ½ dl
kookosmaitoa
1 ¼ dl
vehnäjauhoja
2 rkl (28 g)
sokeria

Täyte

1 iso (yht. 200 g kuorittuna)
banaania

Paistamiseen

Ohje

  1. Viipaloi banaani.
  2. Vatkaa lettutaikinan ainekset kulhossa.
  3. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla.
  4. Mittaa 1 dl taikinaa paistinpannulle. Kääntele pannua hieman, että taikina hieman leviää (käytä esim. Ø 20 cm:n lettupannua). Paista keskilämmöllä.
  5. Kun lettu on lähes hyytynyt, levitä banaaniviipaleet puolikkaan letun päälle. Taita lettu kaksinkerroin ja tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›