Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Nämä letut eivät rakenteeltaan juuri poikkea tavallisista letuista, mutta maistuvat ihanalle maapähkinälle. Vaniljagurtti toimii vaniljakastikkeen tavoin silloin kun haluat lettuihin lisää mehevyyttä.

Ainekset8 isoa lettua

8 isoa lettua
5 dl
½ dl
karkeaa maapähkinävoita
2 ½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

ruokaöljyä

Tarjoiluun

marjoja
karkeaa maapähkinävoita

Ohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset. Anna turvota n. 30 min.
  2. Paista letut keskilämmöllä öljyssä.
  3. Tarjoa marjojen, maapähkinävoin tai vaniljagurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
89 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›