Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Nämä letut eivät rakenteeltaan juuri poikkea tavallisista letuista, mutta maistuvat ihanalle maapähkinälle. kookosgurtti toimii kastikkeen tavoin silloin, kun haluat lettuihin lisää mehevyyttä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
turvotus
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 isoa lettua

8 isoa lettua
5 dl
½ dl
karkeaa maapähkinävoita
2 ½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

ruokaöljyä

Tarjoiluun

marjoja
karkeaa maapähkinävoita

Ohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset. Anna turvota n. 30 min.
  2. Paista letut keskilämmöllä öljyssä.
  3. Tarjoa marjojen, maapähkinävoin tai vaniljagurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›