Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Nämä letut eivät rakenteeltaan juuri poikkea tavallisista letuista, mutta maistuvat ihanalle maapähkinälle. Tarjoilke marjojen ja gurtin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
turvotus
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset8 isoa lettua

8 isoa lettua
5 dl
½ dl
karkeaa maapähkinävoita
2 ½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

ruokaöljyä

Tarjoiluun

marjoja
karkeaa maapähkinävoita

Ohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset. Anna turvota n. 30 min.
  2. Paista letut keskilämmöllä öljyssä.
  3. Tarjoa marjojen, maapähkinävoin ja gurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.