Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Vegaaniset maapähkinävoiletut

Nämä letut eivät rakenteeltaan juuri poikkea tavallisista letuista, mutta maistuvat ihanalle maapähkinälle. Valio Oddlygood® Bake & Dessert vanilja toimii kastikkeen tavoin silloin, kun haluat lettuihin lisää mehevyyttä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
turvotus
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

33 arvostelua

Ainekset8 isoa lettua

8 isoa lettua
5 dl
½ dl
karkeaa maapähkinävoita
2 ½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Paistamiseen

ruokaöljyä

Tarjoiluun

marjoja
karkeaa maapähkinävoita

Ohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset. Anna turvota n. 30 min.
  2. Paista letut keskilämmöllä öljyssä.
  3. Tarjoa marjojen, maapähkinävoin tai Bake & Dessert tuotteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.