Manteliräiskäleet

Manteliräiskäleet
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Manteliräiskäleet

Manteliräiskäleet

Manteliräiskäleissä on rapeat pitsireunat. Letut ovat kesän suosikkitarjottavaa. Lettukestit pystyyn!

Valmistusaika

Työaika
40 min
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa

Paistamiseen

rypsiöljyä

Lisäksi

1 prk (2,5 dl)
2 ½ dl
hilloa
tuoreita marjoja

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan puolet mantelijuomasta, vehnäjauhot ja suola.
  2. Lisää loppu juoma ja sekoita. Anna turvota 30 min.
  3. Paista letut isolla pannulla tai muurikassa räiskäleiksi.
  4. Vaahdota easy whipping. Tarjoile räiskäleitä vaahdon, hillon sekä tuoreiden marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.