Siirry sisältöön
Manteliräiskäleet

Manteliräiskäleet

Manteliräiskäleissä on rapeat pitsireunat. Letut ovat kesän suosikkitarjottavaa. Lettukestit pystyyn!

Manteliräiskäleet

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Paistamiseen

  • 0 kg rypsiöljyä

Lisäksi


Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan puolet mantelijuomasta, vehnäjauhot ja suola.
  2. Lisää loppu juoma ja sekoita. Anna turvota 30 min.
  3. Paista letut isolla pannulla tai muurikassa räiskäleiksi.
  4. Vaahdota Easy Whipping. Tarjoile räiskäleitä vaahdon, hillon sekä tuoreiden marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rypsiöljyä
  • tuoreita marjoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search