Täytetyt suolaiset letut

Täytetyt suolaiset letut

Letut on totutusti etenkin kesäajan herkkujälkiruoka. Letut toimii kuitenkin hyvin myös pääruokana suolaisen täytteen kera.

1 h
helppo
160 kcal / 100g
1

Ainekset12 isoa ohukaista

12 isoa ohukaista
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
3
kananmunaa

Paistamiseen

Täyte

400 g
jauhelihaa
1
sipuli
200 g
paprikaa
2 dl
hienoksi raastettua porkkanaa
1 prk (250 g)
ripaus
suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Sekoita muutama dl maitoa, jauhot ja suola, vatkaa tasaiseksi. Lisää munat ja loppu maito, sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
  2. Paista taikinasta ohukaisia Oivariini rasvassa pannulla.
  3. Paista jauheliha ja hienonnetut kasvikset pannulla. Sekoita joukkoon Koskenlaskija. Mausta.
  4. Täytä letut jauhelihaseoksella ja nauti lounaaksi tai iltapalaksi salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›