Porkkanaletut

Porkkanaletut
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Porkkanaletut

Porkkanaletut

Raasta lettutaikinan joukkoon hieman porkkanaraastetta, niin saat kauniin värisiä ja maukkaita lettuja. Ripaus muskottipähkinää antaa letuille hauskan makuvivahteen. Kokeile niin suolaisen kuin makean täytteen kanssa. Letut maistuvat myös sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 lettua

8 lettua
200 g
porkkanaa / 150 g porkkanaraastetta
5 dl
3
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
½ dl
½ tl
suolaa
¼ tl
muskottipähkinää

Paistamiseen

Ohje

  1. Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
  2. Anna taikinan turvota 15 - 30 min.
  3. Sekoita taikinaa ennen paistamista. Lisää lettupannulle (Ø 18 cm) 1 dl taikinaa, levitä hieman. Taikinasta saat kahdeksan lettua.
  4. Tarjoa letut sellaisenaan tai makean / suolaisen täytteen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit tehdä taikinan valmiiksi jääkaappiin jo paistamista edeltävänä päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›