Letut ja kinuskikastike

Letut ja kinuskikastike
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Letut ja kinuskikastike

Letut ja kinuskikastike

Valio Koskenlaskijasta ja fariinisokerista syntyy helposti kinuskinen jälkiruokakastike. Kardemummalla maustettuna kastike sopii loistavasti lettujen ja tuoreiden marjojen kanssa tarjoiltavaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
n. 16 kpl
valmiita ohukaisia

Kardemumma-kinuskikastike

1 prk (250 g)
2 ½ dl
fariinisokeria
½ tl
kardemummaa

Lisäksi

tuoreita marjoja
2 dl

Ohje

  1. Valmista letut erillisen ohjeen mukaan (ks. ohje Äidin parhaat letut).
  2. Valmista kinuskikastike: Kiehauta Koskenlaskija ja fariinisokeri kattilassa. Keitä sen verran, että sokeri sulaa. Mausta kardemummalla.
  3. Tarjoa lettujen kanssa lämmintä kardemumma-kinuskikastiketta, tuoreita marjoja ja kermavaahtoa.
Lisukkeeksi
Äidin parhaat letut
1 h 10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›