Letut ja kinuskikastike

Letut ja kinuskikastike

Valio Koskenlaskijasta ja fariinisokerista syntyy helposti kinuskinen jälkiruokakastike. Kardemummalla maustettuna kastike sopii loistavasti lettujen ja tuoreiden marjojen kanssa tarjoiltavaksi.

10 min
helppo
205 kcal / 100g
2
2

Ainekset6 annosta

6 annosta
n. 16 kpl
valmiita ohukaisia

Kardemumma-kinuskikastike

1 prk (250 g)
2 ½ dl
fariinisokeria
½ tl
kardemummaa

Lisäksi

tuoreita marjoja
2 dl

Ohje

  1. Valmista letut erillisen ohjeen mukaan (ks. ohje Äidin parhaat letut).
  2. Valmista kinuskikastike: Kiehauta Koskenlaskija ja fariinisokeri kattilassa. Keitä sen verran, että sokeri sulaa. Mausta kardemummalla.
  3. Tarjoa lettujen kanssa lämmintä kardemumma-kinuskikastiketta, tuoreita marjoja ja kermavaahtoa.
Lisukkeeksi
Äidin parhaat letut
1 h 10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)