Banaaniletut

Banaaniletut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Banaaniletut

Banaaniletut

Helppo, nopeaa ja ravitsevaa, tämä ohje on kaikkea sitä. Lisäksi letut maistuvat kaikille vauvasta vaariin, joten ne ovat todellinen helmi välipalareseptien joukossa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1515 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 (n. 200 g)
banaani
2
luomu kananmunaa
½ tl
leivinjauhetta

Tarjoiluun

1/2 - 1 prk (à 200 g)
1 dl
mustikoita
hunajaa

Paistamiseen

Ohje

  1. Muussaa banaani haarukalla. Parhaat letut valmistuvat hiukan tummentuneista banaaneista.
  2. Vatkaa banaanin joukkoon munat ja leivinjauhe.
  3. Paista lettupannulla kuusi lettua voissa.
  4. Tarjoa rahkan ja mustikoiden kera. Valuta päälle halutessasi hunajaa.
Vinkki

Vinkki

Banaanilettutaikinan voi maustaa vaniljalla, kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä oman makunsa mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›