
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.86
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKaurainen lettutaikina
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 dl vehnäjauhoja
-
6 dl
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
-
30 g
Valio Luomu™ voita sulatettunaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 3 luomu kananmunaa
- 1 rkl sokeria
- ⅔ tl suolaa
Paistamiseen
-
25 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kaurahiutaleet blenderiin. Käytä konetta, kunnes hiutaleet ovat hienoa jauhoa.
- Lisää muut raaka-aineet ja sekoita lettutaikinaksi.
- Anna taikinan tekeytyä 10 - 15 min. Käytä blenderiä hetki ennen kuin aloitat paistamisen. Näin taikina sekoittuu tasaiseksi ja kuohkeutuu.
- Sulata voi lettupannussa ja paista taikinasta noin 10 lettua (lettupannun koko Ø 20 cm).
VINKKI - lettukakku
- Rakenna letuista mansikkainen lettukakku. Ks. ohje Mansikkainen lettukakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
15,6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa