Muffinssien kuorrutukset

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Muffinssien kuorrutukset

Muffinssien kuorrutukset

Muffinssit ovat todella monipuolinen leivonnainen, jonka saa hetkessä muokattua tilaisuuteen sopivaksi valitsemalla sopivan kuorrutuksen. Tästä ohjeesta löydät kolme erilaista kuorrutusta eri tilanteisiin ja lukuisan määrän eri makuvaihtoehtoja.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 kpl

12 kpl

Rahkakuorrutus

2 prk (à 200 g)
2 dl

Tuorejuustokuorrutus

2 rasiaa (à 200 g)
2 dl

Voi-kermakreemi

2 prk (à 2,5 dl)
Valio kinuskikermaa

tai 2 prkValio suklaakermaa
200 g

Ohje

  1. Rahkakuorrutus

  2. Vaahdota kerma ja rahka yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
  3. Rahkakuorrutus on raikkaan makuinen ja pehmeän miellyttävä syödä. Pursotusjälki ei kestä kovin pitkää säilytystä ja rahkakuorrutetut muffinssit kannattaakin tarjoilla ja syödä nopeasti valmistamisen jälkeen.
  4. Tuorejuustokuorrutus

  5. Vaahdota tuorejuusto ja kerma yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
  6. Tuorejuustokuorrutus on kohtuullisen jämäkkä ja kestää kuljetusta tai säilystystä. Pursotusjälki pysyy siistinä useamman päivän.
  7. Voi-kermakreemi

  8. Keitä kerma kattilassa paksuksi kastikkeeksi (kattilan koosta riippuen 10 - 20 min), anna jäähtyä.
  9. Vaahdota huoneenlämpöinen voi kuokeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt kastike voivaahdon joukkoon voimakkaasti vatkaten.
  10. Tämä kuorrutus on todella jämäkkä ja kestävä. Pursotus kestää kuljetusta ja säilytystä hyvin. Pursotusjälki pysyy siistinä myös pakastuksen. Voi-kermapursotus kovettuu jääkaapissa, joten se kannattaa tarjota aina huoneenlämpöisenä.
  11. Pursotus

  12. Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa. Pursotusjälki on kuitenkin parempi tyllan avulla.
  13. Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Voit leikitellä pursotuksilla pursottamalla saman muffinssin pinnalle eri kuorrutuksilla tai eri pursotustyyleillä.
  14. Koristele muffinssit halutessasi syötävillä kukilla, nonparelleilla tai karkeilla.
Lisukkeeksi
Muffinssit
35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
313 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›