
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRahkakuorrutus
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vanilja, kaikki mautValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Tuorejuustokuorrutus
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® tuorejuustoa, kaikki mautValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Suklaavoikreemi
-
200 g
Valio voita, huoneenlämpöisenäKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 200 g tummaa suklaata
- ½ dl vettä
- 1 dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
Rahkakuorrutus
- Vaahdota kerma ja rahka yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
- Rahkakuorrutus on raikkaan makuinen ja pehmeän miellyttävä syödä. Pursotusjälki ei kestä kovin pitkää säilytystä ja rahkakuorrutetut muffinssit kannattaakin tarjoilla ja syödä nopeasti valmistamisen jälkeen.
Tuorejuustokuorrutus
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
- Tuorejuustokuorrutus on kohtuullisen jämäkkä ja kestää kuljetusta tai säilystystä. Pursotusjälki pysyy siistinä useamman päivän.
Suklaavoikreemi
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai varoen mikrossa. Valuta suklaa voivaahdon joukkoon samalla vatkaten.
- Lisää vielä vesi ja tomusokeri, sekoita tasaiseksi.
- Tämä kuorrutus on todella jämäkkä ja kestävä. Pursotus kestää kuljetusta ja säilytystä hyvin. Pursotusjälki pysyy siistinä myös pakastuksen. Voi-kermapursotus kovettuu jääkaapissa, joten se kannattaa tarjota aina huoneenlämpöisenä.
Pursotus
- Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa. Pursotusjälki on kuitenkin parempi tyllan avulla.
- Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Voit leikitellä pursotuksilla pursottamalla saman muffinssin pinnalle eri kuorrutuksilla tai eri pursotustyyleillä.
- Koristele muffinssit halutessasi syötävillä kukilla, nonparelleilla tai karkeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
28,2 g
Tyydyttynyt rasva
16,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa