Kurpitsamuffinssit

Kurpitsamuffinssit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kurpitsamuffinssit

Kurpitsamuffinssit

Mehevät kurpitsamuffinsit on kuorrutettu makealla kinuskikermalla ja ripauskella kanelia. Yhdistelmä on superherkullinen. Jos kurpitsasosetta ei ole saatavilla, kokeile muffinsseja bataatti- tai porkkanasoseesta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kypsennysajat yhteensä
17 min
Yhteensä
32 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 kpl

12 kpl

Taikina

2
kananmunaa
2 dl
fariinisokeria
1 dl
2 dl
kurpitsasosetta tai bataattisosetta
1 dl
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
1 ½ tl
ruokasoodaa
1 tl
kanelia
ripaus
suolaa

Kuorrutus

1 - 2 prk (à 2,5 dl)
ripaus
kanelia
kuivattua omenaa

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Oivariini, kurpitsasose, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
  2. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin.
  3. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.
Vinkki

Vinkki

Kurpitsasoseen voi korvata bataatti tai porkkanasoseella.Vaahdota kinuskikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Jos haluat kuoorutusta reilusti käytä 2 prk kinuskikermaa. Lusikoi tai pursota jäähtyneiden muffinssien pintaan. Viimeistele kanelilla ja kuivatuilla omenalastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
289 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›