Halloween mokkapalat

Halloween mokkapalat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Halloween mokkapalat

Halloween mokkapalat

Halloween tuo mokkapaloihin uutta ilmettä. Mehevä pohja kätkee sisälleen kurpitsaa. Kuorrutus maistuu suklaallle ja lakritsille. Juhlaan sopiva koristelu ilahduttaa matoineen ja silmineen.

Valmistusaika

Työaika
50 min
jäähdytys
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen

Pohja

5
kananmunaa
3 dl
sokeria
2 dl
fariinisokeria
8 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
2 rkl
kanelia
300 g
1 l (n. 500 g)
myskikurpitsaa raastettuna

Kuorrutus

3 prk (à 2,5 dl)
1 - 2 tl
raakalakritsijauhetta

Koristelu

nonparelleja ja halloween makeisia

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää vaahtoon vuorotellen kuivia aineita, voisulaa ja kuritsaraastetta samalla sekoitellen.
  2. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille.
  3. Paista 200 asteessa n. 20 min. tai kunnes kypsä.
  4. Keitä suklaakermaa keskilämmöllä poreillen ja välillä sekoittaen n. 10 - 15 min. Valmis kuorrute on tummaa ja paksuhkoa. Mausta lakritsijauheella.
  5. Levitä jäähtyneen kakun päälle suklaakuorrutus. Koristele värikkäillä makeisilla ja koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
293 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›