
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
2.83
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa mango-passioValio maustettu rahka mango-passio sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 2 kananmunaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 dl passionhilloa, St Dalfour
Kuorrutus
-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 1 dl passionhilloa, St Dalfour
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita rahka, munat, sulatettu voi ja sokerit.
- Siivilöi joukkoon kuivat aineet seoksena. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
- Levitä taikina voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lusikoi hillo taikinan pinnalle.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min, kunnes päältä kauniin värinen, mutta sisältä vielä kostea.
- Keitä kermaa ja hilloa keskilämmöllä n. 8 - 10 min, kunnes on paksua kinuskia, levitä päälle pohjalle. Koristele.
- Anna jäähtyä vuoassa ennenkuin leikkaat paloiksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
34,7 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa