Passion-kinuskipalat

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Passion-kinuskipalat

Passion-kinuskipalat

Aromikas ja kirpakka passiohedelmä on ihana pari lempeän makealle kinuskille. Passion-kinuskipalat on helppo valmistaa, sillä taikinan ainekset ainoastaan sekoitetaan keskenään ja uuni hoitaa loput. Kuorrutus niinikään kiehuu valmiiksi itsestään kattilassa.

40 min
helppo
271 kcal / 100g
0
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

12 annosta
2 prk (à 200 g)
2
kananmunaa
100 g
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1 dl
passionhilloa , St Dalfour

Kuorrutus

1 prk (2,5 dl)
1 dl
passionhilloa , St Dalfour

Ohje

  1. Sekoita rahka, munat, sulatettu voi ja sokerit.
  2. Siivilöi joukkoon kuivat aineet seoksena. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  3. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lusikoi hillo taikinan pinnalle.
  4. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min, kunnes päältä kauniin värinen, mutta sisältä vielä kostea.
  5. Keitä kermaa ja hilloa keskilämmöllä n. 8 - 10 min, kunnes on paksua kinuskia, levitä päälle pohjalle. Koristele.
  6. Anna jäähtyä vuoassa ennenkuin leikkaat paloiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›