Passion-kinuskipalat

Passion-kinuskipalat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Passion-kinuskipalat

Passion-kinuskipalat

Aromikas ja kirpakka passiohedelmä on ihana pari lempeän makealle kinuskille. Passion-kinuskipalat on helppo valmistaa, sillä taikinan ainekset ainoastaan sekoitetaan keskenään ja uuni hoitaa loput. Kuorrutus niinikään kiehuu valmiiksi itsestään kattilassa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
2 prk (à 200 g)
2
kananmunaa
100 g
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1 dl
passionhilloa , St Dalfour

Kuorrutus

1 prk (2,5 dl)
1 dl
passionhilloa , St Dalfour

Ohje

  1. Sekoita rahka, munat, sulatettu voi ja sokerit.
  2. Siivilöi joukkoon kuivat aineet seoksena. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  3. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lusikoi hillo taikinan pinnalle.
  4. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min, kunnes päältä kauniin värinen, mutta sisältä vielä kostea.
  5. Keitä kermaa ja hilloa keskilämmöllä n. 8 - 10 min, kunnes on paksua kinuskia, levitä päälle pohjalle. Koristele.
  6. Anna jäähtyä vuoassa ennenkuin leikkaat paloiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›