Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sateenkaaripalat

Ihanan pastelliset sateenkaaripalat sopivat paitsi kauniin ulkonäkönsä, myös vaniljaisen makunsa puolesta lasten syntymäpäiville .

Sateenkaaripalat
Sateenkaaripalat

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon

Kuorrutus

  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 4 dl tomusokeria
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 0 kg elintarvikeväriä, eri värejä

Pinnalle

  • 0 kg nonparelleja, värikkäitä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Sulata voi. Vatkaa voihin sokeri ja munat.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan siivilöiden. Lisää rahka ja sekoita.
  4. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan (20 x 30 cm). Paista n. 20 min.
  5. Mittaa kuorrutteen ainekset kattilaan ja kuumenna sekoitellen kunnes seos on tasaista. Ota kuorrutteesta eroon n. 1 ruokalusikallinen 4 - 5:teen pieneen kulhoon. Värjää kukin eri elintarvikevärillä. Lisää kattilassa olevaan isoimpaan kuorrutemäärään halutessasi valkoista väriä.
  6. Levitä valkoinen kuorrute jäähtyneen pohjan päälle. Pudottele lusikalla värillisiä kuorrutteita sikin sokin päälle. Voit lämmittää kuorruteita muutaman sekuntin mikrossa, jos ne jähmettyvät liikaa. Koristele nonparelleilla. Anna vetäytyä viileässä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 376 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 44,1 g
Rasva 19,9 g
Tyydyttynyt rasva 11,2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • elintarvikeväriä
  • nonparelleja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search