Sateenkaaripalat

Sateenkaaripalat

Ihanan pastelliset sateenkaaripalat sopivat paitsi kauniin ulkonäkönsä, myös vaniljaisen makunsa puolesta lasten syntymäpäiville .

Ainekset15 palaa

15 palaa
200 g
4
kananmunaa
2 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 rkl
vaniljasokeria
1 prk (200 g)

Kuorrutus

100 g
1 dl
4 dl
tomusokeria
2 rkl
vaniljasokeria
elintarvikeväriä , punainen, sininen, vihreä, keltainen

Pinnalle

nonparelleja , värikkäitä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Sulata voi. Vatkaa voihin sokeri ja munat.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan siivilöiden. Lisää rahka ja sekoita.
  4. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan (20 x 30 cm). Paista n. 20 min.
  5. Mittaa kuorrutteen ainekset kattilaan ja kuumenna sekoitellen kunnes seos on tasaista. Ota kuorrutteesta eroon n. 1 ruokalusikallinen 4 - 5:teen pieneen kulhoon. Värjää kukin eri elintarvikevärillä. Lisää kattilassa olevaan isoimpaan kuorrutemäärään halutessasi valkoista väriä.
  6. Levitä valkoinen kuorrute jäähtyneen pohjan päälle. Pudottele lusikalla värillisiä kuorrutteita sikin sokin päälle. Voit lämmittää kuorruteita muutaman sekuntin mikrossa, jos ne jähmettyvät liikaa. Koristele nonparelleilla. Anna vetäytyä viileässä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
381 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›