Siirry sisältöön
Vaaleat mokkapalat

Vaaleat mokkapalat

Fudgenmakuinen mokkapala on monien juhlien ykkössuosikki. Koristelemalla pienet palat juhlan teemaan sopivaksi, saa täyteläisen makea vaalea mokkapala juhlavan asun ja vaikkapa marjaista lisämakua.

Vaaleat mokkapalat

Ainesosat

uunipannullinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 200 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2 dl
    Valio Latte vanilla fudge maitokahvijuomaa
    Valio Latte Vanilla Fudge on raikas, laktoositon maitokahvijuoma Jyväskylästä! Sen maku on ihana yhdistelmä maitokahvia,…
    Valio Latte vanilla fudge maitokahvijuoma 1 l laktoositon
  • 5½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl leivinjauhetta

Kuorrutus

Koristeluun

  • 0 kg
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 0 kg syötäviä kukkia
  • 0 kg tuoreita marjoja
  • 0 kg nonparelleja

Ohje

  1. Sekoita munat, sokeri, sulatettu voi ja maitokahvijuoma.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen sihdin läpi. Sekoita nuolijalla nostellen tasaiseksi.
  3. Kaada leivinpaperille uunipannulle.
  4. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 18 min. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.

Kuorrutus ja koristelu

  1. Sulata voi kattilassa, nosta lieden sivuun. Sekoita joukkoon kahvijuoma ja kreemi. Sihtaa joukkoon tomusokeri. Sekoita, kunnes tasaista.
  2. Kaada hieman lämmin kuorrutus pohjan keskelle. Anna valua reunoja kohti. Levitä tarvittaessa lastalla.
  3. Leikkaa 50 - 60 suupalaa tai 24 - 30 isoa palaa. Koristele pursotuksin, marjoilla, kukilla ja nonparelleilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 361 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 50,1 g
Rasva 15,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Keittiön kuohukermaa
  • syötäviä kukkia
  • tuoreita marjoja
  • nonparelleja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search