Runebergin tortut on ihastuttava perinneleivonnainen ja mokkapalat vuodesta toiseen suomalaisten leivonnaissuosikki. Pellillä valmistat näiden hybridiä Runebergin mokkapaloja helposti reilummin ja tomusokeri kuorrutteen sijaan pinnalla koreilee runsas mokkapalakuorrutus. Tätä herkkua ei kannata jättää väliin.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
2 | kananmunaa |
1 ½ dl | sokeria |
1 dl | fariinisokeria |
3 dl | vehnäjauhoja |
50 g | piparkakkuja |
1 ½ dl | mantelirouhetta |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | kardemummaa |
150 g | |
2 dl | |
Kostutukseen | |
---|---|
1 ½ dl | kahvilikööriä |
½ dl | vettä |
Täyte ja pinnalle | |
1 dl | vadelmahilloa |
5 dl | tomusokeria |
n. 2 rkl | vettä |
1 ½ tl | pikakahvijauhetta |
50 g |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.