Dumlemokkapalat

Dumlemokkapalat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Dumlemokkapalat

Dumlemokkapalat

Dumle-mokkapala on lähes syntisen hyvä herkku. Maitosuklaan, kermatoffeen ja kahvin yhdistelmä on kertakaikkkisen herkullinen ja taikinan sisään sulaneet karamellit vain täydentävät makuelämystä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
1 h
uunissa
20 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

99 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa
3
kananmunaa
2 dl
fariinisokeria
100 g
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
100 g
kermatoffee - makeisia , Fazer Dumle

Kuorrutus

½ dl
50 g
1 - 2 tl
pikakahvijauhetta
120 g
kermatoffee - makeisia , Fazer Dumle
2 dl
tomusokeria
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu voi. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vuoroin kerman kanssa taikinan joukkoon. Sekoita opuksi kolmeen osaan leikatut makeiset taikinan joukkoon. Levitä taikina vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 20 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista kuorrute: Mittaa ainekset kattilaan. Sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes makeiset ovat kokonaan sulaneet. Anna kuorrutteen jäähtyä hetki, jos se on kiehuvan kuumaa. Valuta jäähtyneen pohjan päälle.
  5. Koristele halutessasi nonparelleilla tai makeisilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
401 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›