Dumlemokkapalat

Dumlemokkapalat

Dumlenmokkapala on lähes syntisen hyvä herkku. Maitosuklaan, kermatoffeen ja kahvin yhdistelmä on kertakaikkkisen herkullinen ja taikinan sisään sulaneet karamellit vain täydentävät makuelämystä.

1 h 40 min
helppo
404 kcal / 100g
4

Ainekset12 palaa

12 palaa
3
kananmunaa
2 dl
fariinisokeria
100 g
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
100 g
kermatoffee - makeisia , Fazer Dumle

Kuorrutus

50 g
1 - 2 tl
pikakahvijauhetta
120 g
kermatoffee - makeisia , Fazer Dumle
2 dl
tomusokeria
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu voi. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vuoroin kerman kanssa taikinan joukkoon. Sekoita opuksi kolmeen osaan leikatut makeiset taikinan joukkoon. Levitä taikina vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 20 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista kuorrute: Kiehauta kuorrutuksen aineet. Sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes makeiset ovat kokonaan sulaneet. Anna kuorrutteen jäähtyä kädenlämpöiseksi. Valuta jäähtyneen pohjan päälle.
  5. Koristele halutessasi nonparelleilla tai makeisilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
404 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
51 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›