Siirry sisältöön
Dumlemokkapalat

Dumlemokkapalat

Dumle-mokkapala on lähes syntisen hyvä herkku. Maitosuklaan, kermatoffeen ja kahvin yhdistelmä on kertakaikkkisen herkullinen ja taikinan sisään sulaneet karamellit vain täydentävät makuelämystä.

Dumlemokkapalat

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 100 g kermatoffee - makeisia, Fazer Dumle

Kuorrutus

  • ½ dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1-2 tl pikakahvijauhetta
  • 120 g kermatoffee - makeisia, Fazer Dumle
  • 2 dl tomusokeria
  • ripaus sormisuolaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu voi. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vuoroin kerman kanssa taikinan joukkoon. Sekoita opuksi kolmeen osaan leikatut makeiset taikinan joukkoon. Levitä taikina vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 20 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista kuorrute: Mittaa ainekset kattilaan. Sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes makeiset ovat kokonaan sulaneet. Anna kuorrutteen jäähtyä hetki, jos se on kiehuvan kuumaa. Valuta jäähtyneen pohjan päälle.
  5. Koristele halutessasi nonparelleilla tai makeisilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 385 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 52 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search