
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
2.65
tähteä viidestä
23 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vehnäjauhoja
- 3 dl sokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2 kananmunaa
-
100 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
Kuorrutus ja koristelu
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl vahvaa kahvia
- 3 dl tomusokeria
-
½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
- 0 kg suklaamunia ja makeisia
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä jauhot, sokeri, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
- Sekoita kulhossa munat, sulatettu voi, rahka ja maito. Lisää kuivat aineet nostellen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperoituun uunivuokaan (n. 25 - 35 cm) tai uunipannuun, jos haluat hieman ohuemmat palat. Lusikoi kreemiä sinne tänne taikinaan makuyllätyksiksi.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.
- Valmista kuorrutus. Sulata voi, kahvi ja tomusokeri kattilassa. Lisää joukkoon kreemi ja rahka voimakkaasti sekoittaen. Levitä kakkulevyn päälle. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa.
- Leikkaa levy ruuduiksi, koristele pääsiäismakeisilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
283 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
43,7 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaamunia ja makeisia