
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl hienoa sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa kuningatarValio maustettu rahka kuningatar sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 0 kg punaista elintarvikeväriä
- 2 dl vadelmia
Lakritsivaahto
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- ½ dl tomusokeria
- 1 rkl raakalakritsijauhetta
- 0 kg mustaa elintarvikeväriä
Koristeluun
- 0 kg lakritsia
- 0 kg nonparelleja
Lisäksi
- 10 Amerikan muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuiva-aineet kulhossa.
- Sekoita rahka, Oivariini ja munat toisessa kulhossa. Sekoita joukkoon kuiva-aineet. Värjää taikina punaiseksi elintarvikevärillä. Kääntele vadelmat taikinaan.
- Levitä muffinivuoat pellille. Annostele taikinaa kahdella lusikalla vuokiin. Täytä 2/3 vuoista. Paista 200 aseessa noin 20 minuuttia, kunnes taikina on kypsää. Jätä jäähtymään.
- Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja lakritsijauheella. Värjää mustaksi elintarvikevärillä.
- Pursota tai levitä vaahto jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele lakritsilla ja mustilla nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
337 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
30,6 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
- mustaa elintarvikeväriä
- lakritsia
- nonparelleja