
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
35 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1½ tl ruokasoodaa
- ½ tl kardemummaa
- ripaus suolaa
-
1 dl
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 2 dl (120 g) mustikoita
Pinnalle
- 1 dl pekaanipähkinöitä rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet kulhossa ja lisää loput ainekset. Sekoita taikina.
- Lusikoi taikina paperisiin muffinssivuokiin tai voidellun muffinssipellin koloihin.
- Ripottele muffinssien pinnalle pähkinärouhetta.
- Paista 200 asteessa 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
307 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
33,9 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa