Mansikkakakku lasissa

Mansikkakakku lasissa
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mansikkakakku lasissa

Mansikkakakku lasissa

Kesäisen kermakakun voit tehdä myös lasiin, jolloin saat kakkufiiliksen annostarjoiluna. Idea on erinomainen myös muutaman juhlavieraan saapuessa paikalle. Kakkupohjana toimivat valmiit muffinsit, joten tämä kakku ilman uunia valmistuu vaikka mökkioloissa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 kpl
muffinsseja (suklaa tai marjainen)
250 g (½ l)
mansikoita lohkoina
1 dl
mansikkahilloa
1 prk (2,5 dl)
Valio mansikkakermaa
1 prk (150 g)
limetin kuori raastettuna

Ohje

  1. Leikkaa muffinssit n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Paloittele mansikat ja yhdistä hilloon (jätä muutama mansikka koristeluun). Vaahdota mansikkakerma.
  3. Mausta crème fraîche limetin kuoriraasteella.
  4. Valmista annokset kerrostelemalla laseihin muffinssia, limefraîchea, mansikkaseosta ja mansikkakermavaahtoa. Koristele.
Vinkki

Vinkki

Jos muffinssit ovat kuivahkoja, kostuta niitä tarvittaessa esim. maidolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.