Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 muffinsseja (suklaa tai marjainen)
- ½ l (250 g) mansikoita lohkoina
- 1 dl mansikkahilloa
- 1 prk (2,5 dl) Valio mansikkakermaa
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 0 kg limetin kuori raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa muffinssit n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Paloittele mansikat ja yhdistä hilloon (jätä muutama mansikka koristeluun). Vaahdota mansikkakerma.
- Mausta crème fraîche limetin kuoriraasteella.
- Valmista annokset kerrostelemalla laseihin muffinssia, limefraîchea, mansikkaseosta ja mansikkakermavaahtoa. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- limetin kuori raastettuna