
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 tlk raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja esim. Danerolles
Paistamiseen
- 1 l rypsiöljyä paistamiseen
- 3 dl sokeria
Täyte
-
1 prk
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- ½ sitruunan kuori raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Rullaa taikinasta croissantit. Nipistä ohuet päät yhteen.
- Kuumenna öljy teräskattilassa tai valurautapadassa 180 asteiseksi.
- Paista croissantit öljyssä muuta kappale kerrallaan ja käännä paiston puolivälissä. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.
- Levitä sokeri lautaselle ja pyöritä lämpimät croissantit sokerissa.
- Sekoita kreemiin sitruunan raastettua kuorta. Laita kreemi massapussiin. Pursota valmiiden croissantmunkkien sisään kreemiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
625 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
25,9 g
Rasva
57,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa