Siirry sisältöön
Pikkusuolaiset

Leivonta

Parhaat pikkusuolaiset

Pasteijat, piirakat, leivät, tahnat ja dipit maistuvat juhlapöydän suolaisina suupaloina. Nämä pikkusuolaiset cocktailpalat eivät jätä ketään kylmäksi.

Helpot pikkusuolaiset

Monet suolaiset suupalat valmistuvat näppärästi ilman uunia. Perinteistä skagenröraa, samettista lohimoussea, hurmaavaa saaristolaishyytelöä ja trendikästä mätidippiä kannattaa tarjota saariston siemennäkkärin kera. Kalaisten tahnojen kyytipojaksi sopivat myös saaristolaisleivät, rieskat, ruisnapit ja erilaiset voileipäkeksit. Ruskistettu munavoi on mitä herkullisin levite karjalanpiirakoille ja cocktailpiirakoille. Silli-peruna snacksit, täytetyt kananmunat ja kylmäsavulohinapit katoavat tarjoiluvadilta alta aikayksikön.

Leivo suolaiset suupalat

Mikään ei voita itse leivottuja pieniä suolaisia suupaloja. Leivo perinteisiä pasteijoita tai tuunaa nakkipiilot uudella tyylillä. Herkullisen sitkeä focaccia, rapea saariston siemennäkkäri sekä mehevä vanhanajan lihapiirakka käyvät mainiosti pikkusuolaisesta, kun ne tarjoilee sopiviksi suupaloiksi leikattuna. Fetalla ja pinaatilla täytettyjen rapeiden filonyyttien reseptiä kysellään vielä juhlien jälkeenkin.

Tarjoa suolainen piirakka suupaloiksi leikattuna

Suolainen piirakka on mitä herkullisin pikkusuolainen. Mikäli tarjoiluja on runsaasti tai juhlan luonne on astetta arvokkaampi, tarjoile piirakka suupalan kokoisiksi annospaloiksi leikattuna. Pellillisestä piirakkaa riittää syötävää suuremmallekin juhlaseurueelle.


Search