Blinipalat

Blinipalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Blinipalat

Jos et viitsi paistaa blinejä pannulla yksitellen, valmistuu blinipannukakku helpommin ja maku on samanveroinen.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
25 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset9 palaa

9 palaa
6 dl
1 prk
25 g
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
2 dl
tattarijauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
100 g

Sillikaviaari

1 prk
3
keitettyä (8 min) kananmunaa
2
matjessillifileetä
150 g
kurkkua
1 rkl
juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Lämmitä maito ja crème fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota nesteseokseen hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot. Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
  2. Vatkaa sekaan munat ja voisula. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 25 min tai kunnes on kypsä.
  3. Valmista täyte sekoittamalla smetanaan hienonnetut munat sekä aivan pieniksi kuutioiksi leikatut sillifileet ja kurkku. Mausta. Tarjoa blinipannukakusta leikattujen palojen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Sivele juuri uunista otettu levy voisulalla. Leikkaa levystä pieniä neliöitä (n. 5 x 5 cm). Tarjoa täytteen kanssa alkupaloiksi. Voit ottaa levystä kuvioita myös muotilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›