Blinipalat

Blinipalat

1 h 5 min
keskitaso
179 kcal / 100g
0
0

Jos et viitsi paistaa blinejä pannulla yksitellen, valmistuu blinipannukakku helpommin ja maku on samanveroinen.

Ainekset

9 palaa
6 dl
1 prk
25 g
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
2 dl
tattarijauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
100 g

Sillikaviaari

1 prk
3
keitettyä (8 min) kananmunaa
2
matjessillifileetä
150 g
kurkkua
1 rkl
juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Lämmitä maito ja crème fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota nesteseokseen hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot. Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
  2. Vatkaa sekaan munat ja voisula. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 25 min tai kunnes on kypsä.
  3. Valmista täyte sekoittamalla smetanaan hienonnetut munat sekä aivan pieniksi kuutioiksi leikatut sillifileet ja kurkku. Mausta. Tarjoa blinipannukakusta leikattujen palojen kanssa.

Vinkki

* Sivele juuri uunista otettu levy voisulalla. Leikkaa levystä pieniä neliöitä (n. 5 x 5 cm). Tarjoa täytteen kanssa alkupaloiksi. Voit ottaa levystä kuvioita myös muotilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
12 g
Suola
1,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
72 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)