Blinipannukakku (Tattaripannukakku)

Blinipannukakku (Tattaripannukakku)
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Blinipannukakku (Tattaripannukakku)

Blinipannukakku (Tattaripannukakku)

Blinit voit valmistaa helpommin pannukakkuna, jolloin aikaa ei kulu lieden ääressä paistamiseen, ja jokainen ruokailija saa kuuman blinin samaan aikaan lautaselleen.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
25 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 palaa, uunipannullinen

12 palaa, uunipannullinen
7 dl
1 prk (120 g)
25 g
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
2 dl
tattarijauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
¾ dl

Ohje

  1. Aloita blinipannukakun valmistaminen lämmittämällä maito-smetanaseos mikrossa kädenlämpöiseksi. Liuota siihen hiiva. Vatkaa joukkoon suola ja jauhot.
  2. Laita kulho lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes blinitaikina kuplii, n. 30 min.
  3. Vatkaa sekaan munat ja Oivariini. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  4. Paista blinipannukakku uunin keskiosassa 225 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsää.
Vinkki

Vinkki

* Käytä tilavaa kulhoa, jottei taikina kupli yli reunojen.* Voit paistaa blinitaikinaa myös vohveliraudalla. * Tarjoa blinien lisänä mätiä ja hienonnettua sipulia, sienisalattia ja smetanaa tai Valio turkkilaista jogurttia.* Blinit sopivat tarjottavaksi myös hillon ja kermavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›