
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
7 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 25 g hiivaa
- 1¼ tl suolaa
- 2 dl tattarijauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita blinipannukakun valmistaminen lämmittämällä maito-smetanaseos mikrossa kädenlämpöiseksi. Liuota siihen hiiva. Vatkaa joukkoon suola ja jauhot.
- Laita kulho lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes blinitaikina kuplii, n. 30 min.
- Vatkaa sekaan munat ja Oivariini. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
- Paista blinipannukakku uunin keskiosassa 225 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
13 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa