Siirry sisältöön
Vanhanajan pikkuleivät

Leivonta

Pientä makeaa: pikkuleivät ja keksit

Tekisikö mieli leipoa juhlapöytään vielä jotain? Näillä resepteillä viimeistelet juhlatarjoilut, ja sammutat yllättäen iskevän makeanhimon.

perinteiset pikkuleivät

Nämä pikkuleivät ovat pitäneet paikkansa juhlapöydissä jo vuosikymmenien ajan. Helpot Hanna-tädin kakut, kierteiset kaneliässät ja ihanan mureat, hilloa väliinsä kätkevät lusikkaleivät ovat monelle tuttuja jo mummolasta.

Trendiksi nousseita perinteisiä pikkuleipiä ovat madeleine- sekä macarons-leivokset. Kokeile ihania pistaasi-madeleineja tai leivo perinteisellä reseptillä. Myös tuulihatut voidaan katsoa pikkuleiviksi, kun päälle paistetaan keksitaikinaa. Nam!

Perinteisiä pikkuleipiä ovat myös rapeat vanhanajan pikkuleivät sekä kauniin vaaleanpunaisen sokerikuorrutuksen pinnalleen saavat piparit, pumpernikkelit.

Näiden pikkuleipien herkullinen, konstailematon maku toimii yhtä hyvin tänäkin päivänä.Valion uutiskirje

Kerran viikossa julkaistava Valion uutiskirje kokoaa yhteen kauden makeimmat reseptit, kotikeittiöiden ajankohtaisimmat puheenaiheet sekä herkulliset uutuudet ja kilpailut. Valion uutiskirjeen tilaajana pysyt kärryillä, mistä ruokamaailmassa puhutaan.

Pullaposti

Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät täältä.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät täältä.

Search