Lusikkaleivät ovat pikkuleipien aatelia. Niitä leivotaan ympäri vuoden erilaisiin juhliin. Niiden hienostuneen maun salaisuus piilee voissa, joka ensin sulatetaan ja jonka annetaan sitten hiljaa poreillen kiehua aromikkaaksi ja väriltään aavistuksen punertavaksi.
200 g | Valio voita tai 200 gValio Eila® voita |
1 ½ dl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
4 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 tl | ruokasoodaa |
Väliin | |
---|---|
n. 1 dl | omenamarmeladia tai vadelmamarmeladia |
Pinnalle | |
hienoa sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.