
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
58 min
Yhteensä
1 h 18 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 380 g valmista kauramurotaikinaa, Myllyn Paras
Pinnalle
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Koristeeksi
- 200 g valkosuklaata
- ½ dl paahdettuja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata kauramurotaikina.
- Jaa taikina kolmeen osaan. Leivo taikinapaloista hiukan sormea vahvempia tankoja jauhotetulla pöydällä. Nosta tangot pellille leivinpaperille. Painele sormella tankojen keskelle syvennys ja pursota siihen vaniljakreemi.
- Paista uunin keski/yläosassa 200 asteessa 11 - 13 min. Leikkaa vähän jäähtyneenä viipaleiksi.
- Sulata valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Lusikoi tai pursota sulaa suklaata jäähtyneille pikkuleiville. Ripota pinnalle paahdettuja mantelilastuja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
218 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
23,5 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa