
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.48
tähteä viidestä
225 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ tl kanelia
- 2½ dl kaurahiutaleita
- 2 dl vehnäjauhoja
- ⅓ tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri.
- Sekoita joukkoon muna, vaniljasokeri (ja kaneli).
- Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita taikinaksi.
- Leivo tangoksi ja paloittele 20-25 osaan. Pyöritä taikinapalat palloiksi ja laita ne väljästi leivinpaperille.
- Paista 175 asteessa uunin yläosassa n. 14 min.
- Jäähdytä ja tarjoa kahvipöydän herkkuina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
436 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
60,4 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa