Suklaiset Hanna tädin-kakut

Suklaiset Hanna tädin-kakut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklaiset Hanna tädin-kakut

Suklaiset Hanna tädin-kakut

Hanna tädin kakut ovat murea pikkuleipäklassikko, joka on pitänyt suosiotaan vuosikymmenistä toiseen. Kokeile joulupöytään tänä vuonna kaakaolla maustettuja suklaisia kakkuja, nämä ovat herkullisia!

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa / pellillinen
10 min
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset50 kpl

50 kpl
200 g
2 dl
3 dl
sokeria
5 dl
vehnäjauhoja
3 dl
perunajauhoja
¾ dl
kaakaojauhetta
1 ½ tl
leivinjauhetta

Pinnalle

tomusokeria

Ohje

  1. Sulata voi. Sekoita joukkoon kerma ja sokeri.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi joukkoon. Sekoita. Anna tekeytyä jääkaapissa 30 min.
  3. Pyöritä taikinasta pyöreitä palloja (Ø 2 cm) ja nostele leivinpaperille kahdelle pellille.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min, tai kunnes kakut saavat hiukan väriä.
  5. Sirota jäähtyneiden pikkuleipien pinnalle tomusokeria.
Vinkki

Vinkki

Kakut säilyvät huoneenlämmössä kannellisessa rasiassa. Ne voi myös pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
424 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
54 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.