
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.74
tähteä viidestä
19 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 3 dl sokeria
- 1½ tl leivinjauhetta
- 5½ dl vehnäjauhoja
- 3 dl perunajauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi. Anna jäähtyä hetki. Sekoita voisulaan kerma ja sokeri.
- Yhdistä jauhot keskenään ja siivilöi joukkoon. Sekoita.
- Pyöritä taikinasta pieniä pyöreitä palloja (Ø 2 cm) ja nostele leivinpaperin päälle pellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min, tai kunnes kakut saavat hiukan väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
430 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
58,4 g
Rasva
19,6 g
Tyydyttynyt rasva
11,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa