
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4½ dl vehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 2 tl leivinjauhetta
- ¾ tl suolaa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
2 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- ½ dl säilykejalapenoa
- ½ kananmuna
Voiteluun
- ½ kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita vehnäjauho, juustoraaste, leivinjauhe ja suola kulhossa. Lisää kermaviili ja rasva, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Taikinaa ei tarvitse vaivata.
- Hienonna jalapeno. Sekoita kulhossa jalapeno, juustoraaste ja puolikas kananmuna.
- Jauhota työtaso kevyesti. Pyöritä taikina palloksi. Kauli taikina ympyrän muotoiseksi levyksi (ø 35 cm). Leikkaa ympyrä kahdeksaksi kolmionmuotoiseksi sektoriksi.
- Jaa täyte tasaisesti kolmioiden leveään päähän. Rullaa kolmiot sarviksi leveästä päästä aloittaen.
- Aseta sarvet leivinpaperin päälle uunipelille. Voitele sarvet lopulla kananmunalla ja ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
- Paista juustosarvia 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin paistovärin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
28,4 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.