Skagenröra

Skagenröra
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Skagenröra

Skagenröra eli katkarapusalaatti on kesäisten lounaiden ja rentojen ruokailujen sekä illanistujaisten parhaimmistoa. Kokeile skagenröraa paahdetun saaristolaisleivän tai grillatun hapanjuurileivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
majoneesia
½ dl
1 dl
hienonnettua tilliä
raastettua sitruunankuorta
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Voit nopeuttaa sulamista laittamalla katkaravut siivilään ja valuttamatta niiden päälle viileä vettä.
  2. Sekoita röran ainekset. Tarjoile katkaraputahnaa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.