Skagenröra

Skagenröra
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Skagenröra

Skagenröra eli katkarapusalaatti on kesäisten lounaiden ja rentojen ruokailujen sekä illanistujaisten parhaimmistoa. Kokeile skagenröraa paahdetun saaristolaisleivän tai grillatun hapanjuurileivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
majoneesia
½ dl
1 dl
hienonnettua tilliä
( raastettua sitruunankuorta )
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Voit nopeuttaa sulamista laittamalla katkaravut siivilään ja valuttamatta niiden päälle viileä vettä.
  2. Sekoita röran ainekset. Tarjoile katkaraputahnaa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.