Grillatut jättikatkarapuvartaat

Grillatut jättikatkarapuvartaat

25 min
helppo
99 kcal / 100g
1
0

Vaniljainen chilidippi suorastaan kutkuttaa makuhermoja yhdessä grillattujen jättikatkarapujen kanssa.

Ainekset

4 annosta

Vartaat

1 pkt (16 - 20 kpl)
jättikatkarapuja , black-tiger
½ dl
limemehua
sormisuolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
grillivarrastikkuja

Vanilja-chilidippi

1
punainen chilipalko
1 prk (200 g)
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Hienonna chili ja lisää se tuorejuustoon. Mausta ja laita jääkaappiin tekeytymään.
  2. Laita varrastikkuihin ravut pituussuunnassa. Mausta lime mehulla, suolalla ja pippurilla.
  3. Laita vartaat kuumaan grilliin. Kypsennä niitä välillä käännellen n. 5 min tai kunnes kypsiä.
  4. Tarjoa vartaita dipin kanssa.
Alkuun
Kalkkunaa tonnato
15 min
Jälkeen
New York cheese cake
2 h 25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)