Grillatut jättikatkarapuvartaat

Grillatut jättikatkarapuvartaat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Grillatut jättikatkarapuvartaat

Grillatut jättikatkarapuvartaat

Vaniljainen chilidippi suorastaan kutkuttaa makuhermoja yhdessä grillattujen jättikatkarapujen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
5 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta

Vartaat

1 pkt (16 - 20 kpl)
jättikatkarapuja , black-tiger
½ dl
limemehua
sormisuolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
grillivarrastikkuja

Vanilja-chilidippi

1
punainen chilipalko
1 prk (200 g)
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Hienonna chili ja lisää se tuorejuustoon. Mausta ja laita jääkaappiin tekeytymään.
  2. Laita varrastikkuihin ravut pituussuunnassa. Mausta lime mehulla, suolalla ja pippurilla.
  3. Laita vartaat kuumaan grilliin. Kypsennä niitä välillä käännellen n. 5 min tai kunnes kypsiä.
  4. Tarjoa vartaita dipin kanssa.
Alkuun
Kalkkunaa tonnato
15 min
Jälkeen
New York cheese cake
2 h 25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›