
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.12
tähteä viidestä
17 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g nauhapastaa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 pieni fenkoli
- 2 valkosipulin kynttä
- ripaus suolaa
- 1 sitruunan kuori
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
- 200 g jättikatkarapuja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 0 kg lehtipersiljaa
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Sulata voi pannulla. Lisää pannulle viipaloitu fenkoli ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota hetki. Mausta ripauksella suolaa ja sitruunan kuoriraasteella.
- Lisää pannulle viini ja sulatetut ravut. Anna kiehahtaa.
- Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää kastike valutetun pastan joukkoon. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Tarjoa juustoraasteen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
19,8 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- lehtipersiljaa
- Valio Mustaleima™ raastetta