Rapupasta

Rapupasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rapupasta

Aromikas fenkoli on loistava makupari merelliselle ravulle. Sweet chili kerma tuo tähän pastaan mukavan lämmittävää chilisyyttä ja valkoviini hienostuneen hapokkuuden. Viinin voi halutessaan korvata myös sitruunamehulla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

99 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
nauhapastaa
2 rkl
1 pieni
fenkoli
2
valkosipulin kynttä
ripaus
suolaa
1
sitruunan kuori
1 dl
kuivaa valkoviiniä
200 g
jättikatkarapuja
1 prk (2,5 dl)
lehtipersiljaa

Tarjoiluun

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Sulata voi pannulla. Lisää pannulle viipaloitu fenkoli ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota hetki. Mausta ripauksella suolaa ja sitruunan kuoriraasteella.
  3. Lisää pannulle viini ja sulatetut ravut. Anna kiehahtaa.
  4. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  5. Lisää kastike valutetun pastan joukkoon. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
  6. Tarjoa juustoraasteen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.