Katkarapu-valkosipulifettuccine

Katkarapu-valkosipulifettuccine

40 min
helppo
263 kcal / 100g
1
0

Tässä nopea tuorepastaruoka, joka sopii sekä alku- että pikkuruoaksi. Pastan määrää suurentamalla sillä talttuu isompikin nälkä. Ajoita työvaiheet niin, että pasta on valmista yhtä aikaa katkarapujen kanssa. Näin tehden katkaravut eivät sitkisty.

Ainekset

3 annosta
180 g
katkarapuja
50 g
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 - 2 pkt (à 250 g)
tuorepastaa , esim. pinaattifettuccine

Pinnalle

ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Varaa pasta ja sen keitinvesi valmiiksi niin, että saat sen nopeasti kuumaksi ja kypsäksi.
  3. Laita voi ja valkosipuli pannulle. Anna voin sulaa. Lisää katkaravut. Kiehauta. Siirrä levyltä, etteivät katkaravut sitkisty.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada katkaravut valutetun, kuuman pastan päälle suoraan lautasille.
  5. Tarjoa heti alku- tai pikkuruokana salaatin kera.

Vinkki

* Tarjoa valkosipulivoissa kuumennettuja katkarapuja pastan sijaan myös paahdetun, vaalean leivän päällä. Lisää pinnalle hienonnettua, tuoretta tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
263 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
9 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)