Tässä nopea tuorepastaruoka, joka sopii sekä alku- että pikkuruoaksi. Pastan määrää suurentamalla sillä talttuu isompikin nälkä. Ajoita työvaiheet niin, että pasta on valmista yhtä aikaa katkarapujen kanssa. Näin tehden katkaravut eivät sitkisty.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
180 g | katkarapuja, MSC-sertifioitu |
50 g | |
1 - 2 | valkosipulin kynttä |
1 - 2 pkt (à 250 g) | tuorepastaa , esim. pinaattifettuccine |
Pinnalle | |
---|---|
ruohosipulia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.