Katkarapu-valkosipulifettuccine

Katkarapu-valkosipulifettuccine
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-valkosipulifettuccine

Katkarapu-valkosipulifettuccine

Tässä nopea tuorepastaruoka, joka sopii sekä alku- että pikkuruoaksi. Pastan määrää suurentamalla sillä talttuu isompikin nälkä. Ajoita työvaiheet niin, että pasta on valmista yhtä aikaa katkarapujen kanssa. Näin tehden katkaravut eivät sitkisty.

Valmistusaika

Työaika
10 min
sulatus
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
50 g
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 - 2 pkt (à 250 g)
tuorepastaa , esim. pinaattifettuccine

Pinnalle

ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Varaa pasta ja sen keitinvesi valmiiksi niin, että saat sen nopeasti kuumaksi ja kypsäksi.
  3. Laita voi ja valkosipuli pannulle. Anna voin sulaa. Lisää katkaravut. Kiehauta. Siirrä levyltä, etteivät katkaravut sitkisty.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada katkaravut valutetun, kuuman pastan päälle suoraan lautasille.
  5. Tarjoa heti alku- tai pikkuruokana salaatin kera.
Vinkki

Vinkki

* Tarjoa valkosipulivoissa kuumennettuja katkarapuja pastan sijaan myös paahdetun, vaalean leivän päällä. Lisää pinnalle hienonnettua, tuoretta tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
263 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.