
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g pastaa
- 1 dl maapähkinävoita, maustamaton
- ½ kasvisliemikuutio
- 1½ dl pastan keitinvettä
Marinoidut katkaravut
- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 lime
- 1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
- 1 salottisipuli ohuina viipaleina
- ½ rkl hunajaa
- ¼ tl cayennepippuria
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaa 15%Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Pinnalle
- ½ dl suolapähkinöitä (esim. cashew) rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin marinoidut katkaravut: Valuta katkaravut. Lisää joukkoon öljy sekä limen mehu. Mausta tuoreella korianterilla (ja sipulilla), hunajalla ja cayennella.
- Laita pasta kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustettuun veteen.
- Kun pasta on lähes valmista, kuumenna maapähkinävoi, ruokakerma ja liemikuutio kattilassa tai pannussa. Notkista kastike pastan keitinvedellä.
- Yhdistä valutettu pasta ja maapähkinävoikastike. Nosta annoslautasille.
- Lusikoi päälle marinoidut katkaravut mausteliemineen. Viimeistele annos pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
14,7 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa