Katkarapupasta

Katkarapupasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Katkarapupasta

Katkarapupasta

Hyvä pastaruoka syntyy maukkaista raaka-aineista. Katkaravut, maustettu ruokakerma ja oliivit ovat tämän pastan pääelementit.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu , pakaste
300 g
pastaa
1 tlk (200/85 g)
sitruunatäytteisiä oliiveja
1 prk (2,5 dl)
pala
purjosipulia

Ohje

  1. Laita sulatetut katkaravut valumaan lävikköön.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä "al dente".
  3. Valuta pasta huolellisesti. Lisää puolitetut oliivit ja ohueksi viipaloitu purjosipuli.
  4. Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi ja anna tekeytyä muutama min.
  5. Lisää viimeisenä katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä.
  6. Tarjoa pasta sellaisenaan tai juustoraasteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›