Katkarapupasta

Katkarapupasta

Hyvä pastaruoka syntyy maukkaista raaka-aineista. Katkaravut, maustettu ruokakerma ja oliivit ovat tämän pastan pääelementit.

20 min
helppo
185 kcal / 100g
6
3

Ainekset4 annosta

4 annosta
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu , pakaste
300 g
pastaa
1 tlk (200/85 g)
sitruunatäytteisiä oliiveja
1 prk (2,5 dl)
pala
purjosipulia

Ohje

  1. Laita sulatetut katkaravut valumaan lävikköön.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä "al dente".
  3. Valuta pasta huolellisesti. Lisää puolitetut oliivit ja ohueksi viipaloitu purjosipuli.
  4. Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi ja anna tekeytyä muutama min.
  5. Lisää viimeisenä katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä.
  6. Tarjoa pasta sellaisenaan tai juustoraasteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›