
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso (150 g) sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 4-5 dl vettä
- 1-2 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 tlk kidneypapuja
- 1 pussi (180 g) katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna Oivariini pannulla ja kuullota siinä sipulit miedolla lämmöllä. Lisää balsamiviinietikka ja anna kuohahtaa.
- Lisää kuullotettujen sipulien joukkoon tomaattimurska, vesi ja mausteet. Jätä kypsymään liemeen miedolle lämmölle.
- Huuhtele ja valuta katkaravut.
- Lisää keittoon ruokakerma ja pavut. Anna hautua muutama minuutti.
- Laita juuri ennen tarjoilua keittoon katkaravut ja ruohosipuli. Lämmitä hetki, jotta katkaravut eivät sitkistyisi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa