Delikaurapaella

Delikaurapaella
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Delikaurapaella

Delikaurapaella

Pyttipannun espanjalainen serkku paella on omiaan, kun pöydän ääressä on isompi porukka ruokailijoita. Paella sopii tarjottavaksi myös hienompiin tilaisuuksiin tai kesän pihajuhliin muurikassa valmistaen.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
150 g
portobello-sieniä
2
sipulia
1
paprika
2 - 3
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
tomaattipyreetä
1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
cayennepippuria
¼ tl
sahramia
3 dl
tummaa riisiä
5 dl
kasvislientä
1 pkt (230 g)
( 1 dl
valkoviiniä )
100 g
kirsikkatomaattia
1
sitruuna
1 dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Kuutioi sienet, sipulit ja paprika. Hienonna valkosipulit ja chili. Kuullota kasvikset korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa öljyssä yhdessä tomaattipyreen ja mausteiden kanssa.
  2. Lisää pannulle riisi ja kasvisliemi. Anna hautua kannen alla 20 min.
  3. Murustele Delikaura pannulle. Lisää (viini) ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna tekeytyä hetki, tarkista suola ja lisää halutessasi maun mukaan.
  4. Viimeistele paella sitruunalohkoilla ja tuoreella lehtipersiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.