
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.18
tähteä viidestä
17 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g ohuita hunajamarinoituja broilerinfileitä
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 paprikaa, punainen ja vihreä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 3 dl raakaa, pitkäjyväistä riisiä
- ½ tl kurkumaa
- 1 tl tuoretta chiliä
- 2-3 (150 g) sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 7 dl vettä
-
3 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 2 kanaliemikuutiota
- 4 (250 g) tomaattia
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 pussi (200 g) herneitä
- 180 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 rasia (85/65 g) savustettuja simpukoita
Tarjoiluun
- 1 dl tuoretta persiljaa
- 1-2 sitruunaa ja/tai limettiä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa broilerifileet 5 - 7 osaan. Mittaa laakeaan, tilavaan paistokasariin tai paellapannulle 2 rkl rasvaa. Paista siinä broilerisuikaleet kypsiksi. Lisää suikaloidut paprikat. Mausta mustapippurilla. Ota seos pois pannulta. (Puhdista tarvittaessa pannu.)
- Kuullota pannulla lopussa rasvassa riisi, kurkuma, hienonnettu chili, lohkotut sipulit ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää vesi, mehu, liemikuutiot ja kuutioidut tomaatit. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 30 min kunnes neste on lähes imeytynyt ja riisi kypsää.
- Lisää broileri-paprikaseos. Lisää crème fraîche, herneet, sulatetut valutetut katkaravut ja simpukat. Kuumenna. Sekoita mahdollisimman vähän.
- Koristele persiljalla ja sitruunalohkoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä