400 g | ohuita hunajamarinoituja broilerinfileitä |
¾ dl | |
2 | paprikaa , punainen ja vihreä |
mustapippuria myllystä | |
3 dl | raakaa, pitkäjyväistä riisiä |
½ tl | kurkumaa |
1 tl | tuoretta chiliä |
2 - 3 (150 g) | sipulia |
2 | valkosipulin kynttä |
7 dl | vettä |
3 dl | |
2 | kanaliemikuutiota |
4 (250 g) | tomaattia |
1 prk (150 g) | |
1 pussi (200 g) | herneitä |
180 g | isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu |
1 rasia (85/65 g) | savustettuja simpukoita |
Tarjoiluun | |
---|---|
1 dl | tuoretta persiljaa |
1 - 2 | sitruunaa ja/tai limettiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.