
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¼ kg naudan potkaa
-
45 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 (200 g) punainen paprika
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 rosmariinia oksaa
- ½ tl mustapippuria myllystä
- 1 tl suolaa
- 1 tlk (425/255 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Paista potkapalat voissa padassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet, suikaloitu paprika, tomaattimurska ja mausteet.
- Laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 2 h, kunnes liha on hyvin kypsää. Lihan tulee irrota helposti luista.
- Lisää pavut ja kuumenna, älä keitä.
- Viimeistele ranskankermalla ja tarjoile riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa