Espanjalainen lihapata

Espanjalainen lihapata

2 h 20 min
keskitaso
124 kcal / 100g
2
5

Naudan potkanpalat valmistuvat kuin itsestään padan poristessa liedellä. Anna hurmaavan tuoksun vallata keittiösi tehdessäsi muita asioita parin tunnin ajan.

Ainekset

4 annosta
1 ¼ kg
naudan potkaa
3 rkl
1
iso sipuli
3
valkosipulin kynttä
1 (200 g)
punainen paprika
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 (oksaa)
rosmariinia
½ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
suolaa
1 tlk (425/255 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk (150 g)

Ohje

  1. Paista potkapalat voissa padassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet, suikaloitu paprika, tomaattimurska ja mausteet.
  2. Laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 2 h, kunnes liha on hyvin kypsää. Lihan tulee irrota helposti luista.
  3. Lisää pavut ja kuumenna, älä keitä.
  4. Viimeistele ranskankermalla ja tarjoile riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)