Espanjalainen lihapata

Espanjalainen lihapata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Espanjalainen lihapata

Espanjalainen lihapata

Naudan potkanpalat valmistuvat kuin itsestään padan poristessa liedellä. Anna hurmaavan tuoksun vallata keittiösi tehdessäsi muita asioita parin tunnin ajan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
hauduttaminen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ¼ kg
naudan potkaa
3 rkl
1
iso sipuli
3
valkosipulin kynttä
1 (200 g)
punainen paprika
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 (oksaa)
rosmariinia
½ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
suolaa
1 tlk (425/255 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk (150 g)

Ohje

  1. Paista potkapalat voissa padassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet, suikaloitu paprika, tomaattimurska ja mausteet.
  2. Laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 2 h, kunnes liha on hyvin kypsää. Lihan tulee irrota helposti luista.
  3. Lisää pavut ja kuumenna, älä keitä.
  4. Viimeistele ranskankermalla ja tarjoile riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›