Espanjalainen munakas

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Espanjalainen munakas

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

45 min

Hiljaa hyvä tulee! Espanjalainen munakas kypsennetään matalassa lämpötilassa hiljalleen.

Ainekset

5 kpl
kananmunaa
2 kpl
tomaattia
3 kpl
keitettyä perunaa
1 nippu
tuoretta persiljaa
1 kpl
sipulia
1 ripaus
suolaa
1 ripaus
pippuria
2 rkl
Valio Eila™ laktoositon voita

Ohje

  1. Kuori ja keitä perunat tai käytä edellisen päivän keitetyt perunat.
  2. Ruskista suikaloitu sipuli ja viipaloidut perunat voissa pannulla.
  3. Lisää kuutioitu tomaatti.
  4. Sekoita astiassa haarukalla kananmunien rakenne rikki ja lisää tuoretta persiljaa, suolaa ja pippuria.
  5. Kaada kananmunat pannulle ja sekoita pinnasta nopeasti.
  6. Anna omeletin kypsyä hiljalleen todella miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  7. Omeletti on valmis kun myös pinta on hieman hyytynyt.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö