Chorizopasta

Chorizopasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Chorizopasta

Chorizopasta

Chorizopastassa maukkaat raaka-aineet saavat aikaan sopivan mausteisen pasta-aterian. Helppoa ja herkullista!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1010 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
pennepastaa
1
punainen paprika
1
vihreä paprika
200 g
sipulia
125 g
chorizo-makkaraa
200 g
1 dl
tuoreita yrttejä , esim basilika hienonnettuna

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Valmista kastike pastan kiehuessa.
  2. Leikkaa paprikat suikaleiksi tai paloittele. Leikkaa puolitetut sipulit viipaleiksi.
  3. Halkaise ja leikkaa chorizo viipaleiksi.
  4. Paista chorizoja, paprikoita ja sipulia pannulla, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet, mutta ovat vielä rapsakoita.
  5. Sekoita joukkoon Koskenlaskija. Kuumenna.
  6. Yhdistä valutettu pasta, kastike ja tuore yrtti. Tarkista suola. Tarjoa lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›