
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.69
tähteä viidestä
35 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g pennepastaa
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 200 g sipulia
- 125 g chorizo-makkaraa
-
2 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 1 dl tuoreita yrttejä, esim basilika, hienonnettuna
-
1 prk (200 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Valmista kastike pastan kiehuessa.
- Leikkaa paprikat suikaleiksi tai paloittele. Leikkaa puolitetut sipulit viipaleiksi.
- Halkaise ja leikkaa chorizo viipaleiksi.
- Paista chorizoja, paprikoita ja sipulia pannulla, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet, mutta ovat vielä rapsakoita.
- Sekoita joukkoon Koskenlaskija. Kuumenna.
- Yhdistä valutettu pasta, kastike ja tuore yrtti. Tarkista suola. Tarjoa lämpimänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
16 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa