Chorizopasta

Chorizopasta

20 min
helppo
169 kcal / 100g
20
6

Chorizopastassa maukkaat raaka-aineet saavat aikaan sopivan mausteisen pasta-aterian. Helppoa ja herkullista!

Ainekset

4 annosta
250 g
pennepastaa
1
punainen paprika
1
vihreä paprika
200 g
sipulia
125 g
chorizo-makkaraa
200 g
1 dl
tuoreita yrttejä , esim basilika hienonnettuna

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Valmista kastike pastan kiehuessa.
  2. Leikkaa paprikat suikaleiksi tai paloittele. Leikkaa puolitetut sipulit viipaleiksi.
  3. Halkaise ja leikkaa chorizo viipaleiksi.
  4. Paista chorizoja, paprikoita ja sipulia pannulla, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet, mutta ovat vielä rapsakoita.
  5. Sekoita joukkoon Koskenlaskija. Kuumenna.
  6. Yhdistä valutettu pasta, kastike ja tuore yrtti. Tarkista suola. Tarjoa lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)