
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja:
-
200 g
Valio voita (huoneenlämpöistä)Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (200 g)
Valio Luomu™ maitorahkaaValio Luomu™ maitorahkassa on miedosti hapan, raikas maku ja pehmeä, lusikoitava koostumus. Käytä luomumaitorahkaa monipuolisesti…
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1½ dl ruisjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Täyte:
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
-
2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
- 2 (200 g) palsternakkaa
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg tuoreita yrttejä ja versoja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita huoneenlämpöinen voi ja rahka. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Muotoile taikina palloksi ja peitä kelmulla. Anna levätä jääkapissa n. 1 h.
- Kuori palsternakka ja viipaloi mandoliinilla tai juustohöylällä ohuiksi lastuiksi.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä. Ota taikinasta muotilla 20 kpl (ø 11 cm) ympyröitä. Kauli ympyrät vielä tarvittaessa ohuemmaksi.
- Levitä tuorejuusto pohjille, jätä reunat tyhjiksi. Levitä juuston päälle palsternakkalastut. Nostele reunat juuresten päälle.
- Laita piiraiden pinnalle nokare voita ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10 min.
- Tarjoile piiraat hieman jäähtyneenä suolaisen piiraan tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
236 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
15,4 g
Rasva
16,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoreita yrttejä ja versoja