Siirry sisältöön
Kesäiset nakkipiilot

Kesäiset nakkipiilot

Perinteiset nakkipiilot koristautuvat keväällä tuoreella parsalla ja aurinkokuivatun tomaatin makuisella tuorejuustolla. Kääri kevään eväät näppärästi valmiiseen voitaikinaan.

Kesäiset nakkipiilot

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 1 kananmuna
  • ripaus unikonsiemeniä
  • 0 kg tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. 225 astetta 15 min. tikuta
  2. Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa levyt kahteen osaan.
  3. Levitä paloille tuorejuustoa. Leikkaa parsoista puiseva tyviosa pois ja halkaise paksuimmat parsat. Halkaise nakit.
  4. Aseta voitaikinapaloille parsat ja nakit. Taittele vastakkaiset kulmat yhteen ja tikuta coctailtikuilla, jotta piiraat pysyvät uunissa kiinni.
  5. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista uunissa 225 asteessa 15 min.
  6. Vinkki! Voit vaihtaa tikut tarjoiluvaiheessa rosmariinin oksiin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 283 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 15,7 g
Rasva 21,5 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • unikonsiemeniä
  • tuoretta rosmariinia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search