
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinalevyjä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 150 g tuoretta, vihreää parsaa
- 5 nakkeja
Pinnalle
- 1 kananmuna
- ripaus unikonsiemeniä
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- 225 astetta 15 min. tikuta
- Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa levyt kahteen osaan.
- Levitä paloille tuorejuustoa. Leikkaa parsoista puiseva tyviosa pois ja halkaise paksuimmat parsat. Halkaise nakit.
- Aseta voitaikinapaloille parsat ja nakit. Taittele vastakkaiset kulmat yhteen ja tikuta coctailtikuilla, jotta piiraat pysyvät uunissa kiinni.
- Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista uunissa 225 asteessa 15 min.
- Vinkki! Voit vaihtaa tikut tarjoiluvaiheessa rosmariinin oksiin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
283 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
15,7 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- unikonsiemeniä
- tuoretta rosmariinia