Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Nakkipasta

Tässä arjen pelastajapasta, jossa maustamistakaan ei tarvitse tuumailla. Nakkikastike valmistuu pastan kypsyessä ja sitten ruoka onkin vain yhdistämistä vaille valmis.

Nakkipasta
Nakkipasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään pakkauksen keitto-ohjeen mukaan.
  2. Paloittele nakit ja hienonna sipuli. Ruskista ne rasvassa paistinpannulla.
  3. Kaada päälle kastike. Lisää purkkiin vesi, sulje korkki ja ravista. Lisää kastikkeeseen ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Valuta pasta ja yhdistä kastikkeen. Koristele annos halutessasi tuoreilla yrteillä makusi mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 21,4 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search