Nakkikioskien klassikko "porilainen" on paksulla makkarasiivulla täytetty leipä. Ruisporilaisessa on paahtoleipä vaihdettu rukiisempaan versioon ja maistuu varmasti monelle vaaleaa leipää paremminkin. Lämmin, täytetty annosleipä valmistuu kätevästi paistinpannulla.
1 (sis. kansi- ja pohjapalan) | ruisleipänen , esim. Ruispalat |
1 rkl | |
n. 50 g | sipulitee- tai lauantaimakkaraa , tanko |
4 | |
2 - 3 | suola- tai maustekurkkuviipaletta |
1 rkl | |
sipulia viipaleina | |
sinappia ja ketsuppia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.