
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruisleipänen esim. Ruispala
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 50 g sipulitee- tai lauantaimakkaraa, tanko
-
4
Valio Oltermanni® viipalettaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 2-3 suola- tai maustekurkkuviipaletta
- 1 rkl
- 0 kg sipulia viipaleina
- 0 kg sinappia ja ketsuppia
Jaa resepti
Ohje
- Avaa ruisleipänen. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla.
- Leikkaa makkaratangosta 1 - 2 n. puolen cm:n paksuista siivua.
- Laita leipäpalat rasvapuoli alaspäin paistinpannulle. Laita pannulle myös makkarasiivut.
- Kun leivät ovat kuumentuneet, käännä leivät ja laita leipäpaloille juustoviipaleet. Käännä samalla makkarat.
- Kun juusto on hieman sulanut, täytä leipä. Laita porilainen esim. kahvinsuodatinpaperista tehtyyn paperitaskuun. Kiedo talouspaperi tai servetti ympärille. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
277 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
20,9 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sipulia
- sinappia