Nakkikioskien klassikko "porilainen" on paksulla makkarasiivulla täytetty leipä. Ruisporilaisessa on paahtoleipä vaihdettu rukiisempaan versioon ja maistuu varmasti monelle vaaleaa leipää paremminkin. Lämmin, täytetty annosleipä valmistuu kätevästi paistinpannulla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 (sis. kansi- ja pohjapalan) | ruisleipänen , esim. Ruispalat |
1 rkl | |
n. 50 g | sipulitee- tai lauantaimakkaraa , tanko |
4 | |
2 - 3 | suola- tai maustekurkkuviipaletta |
1 rkl | |
sipulia viipaleina | |
sinappia ja ketsuppia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.