
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 pussi (750 g) pakasteperunamuusiaineksia, esim. Apetit
- 250 g nakkeja
- 1-2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta paksupohjaisessa kattilassa vesi-ruokakermaseos. Lisää perunamuusiainekset. Kuumenna koko ajan sekoittaen kiehuvaksi. Leikkaa nakit viipaleiksi. Lisää ne muusin joukkoon. Mausta halutessasi sinapilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa kunnes pinta on saanut väriä, n. 25 min. Ripota koristeeksi hienonnettua persiljaa. Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa