Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 pussi (750 g) pakasteperunamuusiaineksia, esim. Apetit
- 250 g nakkeja
- 1-2 rkl karkeaa dijonsinappia
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta paksupohjaisessa kattilassa vesi-ruokakermaseos. Lisää perunamuusiainekset. Kuumenna koko ajan sekoittaen kiehuvaksi. Leikkaa nakit viipaleiksi. Lisää ne muusin joukkoon. Mausta halutessasi sinapilla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa kunnes pinta on saanut väriä, n. 25 min. Ripota koristeeksi hienonnettua persiljaa. Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.