Nakkikastike vartissa

Nakkikastike vartissa

Maistuva nakkikastike syntyy kädenkäänteessä. Säilötty tai tuore paprika tuo maistuvan maku- ja värilisän kastikkeeseen.

15 min
helppo
158 kcal / 100g
4

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
nakkeja
1
sipuli
1 rkl
1/2 - 1 dl
paprikasuikaletta , säilyke

tai puolikaspaprika
1 prk (3 dl)
1 rkl
sinappia
1 dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Paloittele nakit. Hienonna sipuli.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää nakit ja sipuli. Jos käytät kastikkeessa säilykepaprikan sijaan tuoretta paprikaa, lisää myös se suikaloituna pannulle. Paista, kunnes nakit ovat saaneet hieman väriä.
  3. Lisää säilykepaprikasuikaleet, kastike ja sinappi pannulle. Huuhtele purkki tilkkasella vettä, kaada joukkoon.
  4. Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›