
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.46
tähteä viidestä
13 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g nakkeja
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
½-1 dl
paprikasuikaletta, säilyke
- ½ dl paprika puolikas
Voit kokeilla myös -
1 prk (3 dl)
Valio kermaista ruskeaa kastikettaValio kermainen ruskea kastike on käyttövalmis, perinteisen makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi lihapullien…
- 1 rkl sinappia
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele nakit. Hienonna sipuli.
- Kuumenna rasva pannulla. Lisää nakit ja sipuli. Jos käytät kastikkeessa säilykepaprikan sijaan tuoretta paprikaa, lisää myös se suikaloituna pannulle. Paista, kunnes nakit ovat saaneet hieman väriä.
- Lisää säilykepaprikasuikaleet, kastike ja sinappi pannulle. Huuhtele purkki tilkkasella vettä, kaada joukkoon.
- Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa