
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 keitettyä kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Puolita voi ja anna toisen puolen pehmetä huoneenlämmössä. Valmista toisesta puolikkaasta ruskistettu voi alla olevan ohjeen mukaan.
- Keitä voi pannulla tai kasarissa korkealla keskilämmöllä sekoitellen. Anna voin kuplia (voin vesi haihtuu). Kun voi kuohahtaa/vaahtoaa ja alkaa tuoksua pähkinäiseltä, ota pannu pois liedeltä.
- Kaada ruskistettu voi metallikulhoon ja anna jäähtyä ja jähmettyä kylmässä.
- Vaahdota jähmettynyt ruskistettu voi huoneenlämpöisen jäljelle jääneen voin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi.
- Kuori kananmunat ja hienonna ne ruskistetun voivaahdon joukkoon. Tarjoile leivitteenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
341 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
0,5 g
Rasva
34,5 g
Tyydyttynyt rasva
18,3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa